Software cu sugestii subliminale Text-Fotografie-Voce-Muzica si Cromoterapie

Programul software LASERMIND Portabil MAX/STUDIO

Programul LASERMIND Portabil MAX, este identic ca principiu de functionare cu Portabil PRO, avand urmatoarele facilitati suplimentare:

    • poate mixa oricate fisiere audio de tip wav cu sugestii cu un fisier audio de tip mp3 cu muzica
    • fisierele waw pot fi mixate suprapus sau unul dupa celalat (concatenate)

Operarea cu multiple fisiere wav permite lucrul cu biblioteci de sugestii audio preinregistrate. Acest lucru confera o mare flexibilitate in realizarea si modificarea proiectelor de sugestii, nemaifiind necesara inregistrarea de fiecare data a intregului scenariu ci fiind suficient sa fie facuta o noua inregistrare numai cu portiunea care nu exista in librarie. De asemenea pot fi eliminate sau adaugata sugestii prin simpla selectie a fisierelor preexistente in biblioteca.

Functia de mixare suprapusa a mai multor fisiere wav confera o eficienta de exceptie sugestiei rezultate deoarece numarul de repetitii a fiecarei sugestii in parte se multiplica la maxim posibil fata de mixarea secventiala, pe durata audierii fisierului mp3 rezultat.

Daca este achizitionat in varianta “Studio”, programul poate fi utilizat pentru a pune la punct o adevarata afacere deoarece se pot realiza pentru comercializare, in orice cantitati, CD-uri audio sau melodii cu sugestii subliminale pe diverse subiecte de interes care pot fi in multiple domenii si cu multiple suporturi muzicale.

max

 

Leave a Reply