Software cu sugestii subliminale Text-Fotografie-Voce-Muzica si Cromoterapie

Rezultate obtinute

Rezultatele obtinute cu ajutorul programului.
Am incarcat un proiect in LASERMIND cu aproximativ 70 de texte, 2 imagini si o inregistrare audio care continea toate textele citite cu voce tare. Iata cateva dintre texte: “Renunt la fumat azi.”,”Abdomenul meu este plat”, “Sunt vioi.”, “Fac sport zilnic.”, “Primesc ajutorul lui Dumnezeu.”, “Banii vin la mine singuri.”, “Am in cont suma de ….”, “Sunt bun.”, “Sunt generos.”, “Ii ajut pe cei din jurul meu care merita, mai ales din punct de vedere spiritual.”, “Am doua vile noi, frumoase, mobilate, cu 4 camere, cu toate dotarile, cu piscina intr-o zona cu aer curat, cu gradina si pomi fructiferi.”, iar una dintre fotografiile folosite prezenta o vila frumoasa din Miami cu o piscina mare in fata.
Utilizam programul LASERMIND zilnic in medie cate 14 ore pe zi. La aproximativ 2 luni de cand l-am instalat, inainte de craciunul anului 2006, am primit cadou un automobil nou, diesel, full option, in valoare de 11.000 de euro de la un partener de afaceri in semn de multumire pentru o imbunatatire software pe care o realizasem din proprie initiativa la un produs pe care acesta il cumpara de la firma mea.

519557118408918
Gradat au inceput sa apara o serie de “intamplari” fericite mai mult sau mai putin miraculoase in viata mea, pe care am sa le relatez pe scurt in ordine cronologica in continuare.
In anul 2006 luna iunie, la aproximativ 8 luni de la inceperea utilizarii programului de calculator LASERMIND, OSIM (Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci) mi-a eliberat doua brevete de inventie ca urmare a cererilor mele depuse in 2001 si in 2003 pentru niste dispozitive electronice.

brevete
Ulterior am observat ca aproape toate persoanele cu care veneam in contact cu diverse ocazii profesionale sau de alta natura aveau un comportament mult diferit si placut fata de perioada precedenta.
De mai multe ori am beneficiat de ajutorul unor persoane total necunoscute care veneau la mine si se comportau de parca cineva le daduse o sarcina precisa ca ele sa ma ajute sa realizez anumite obiective pe care le programasem in LASERMIND.
In martie 2008 m-am lasat definitiv de fumat dupa 12 ani in care consumam cate 3 pachete zilnic. Am urmat apoi un regim de dezintoxicare cu plante medicinale si alte metode naturiste timp de 9 luni.
Tot incepand din martie 2008 am reusit sa ma mobilizez si sa slabesc de la 128 la 88 de kilograme, adica exact 40 de kg cat imi propusesem. Pentru a realiza acest lucru, efortul de vointa a fost constant si intens pe o perioada de aproape doi ani. Talia mea s-a micsorat cu 40 de centimetri.

armonizare-fizica
Pana in iulie 2009 am alergat aproximativ 4.000 de km in aer liber sau pe aparate de fitness, am inotat aproximativ 1.000 km, am ridicat peste 1.000 tone in timpul exercitiilor cu greutati la sala de fitness pe care am realizat-o acasa, si am practicat peste 500 de ore de exercitii de yoga.

harta-sport

Gradat am reusit sa imi antrenez corpul sa reziste la innot de la un bazin cu pauza cinci minute si un total de 15 bazine la 200 de bazine fara oprire, la abdomene pe pat inclinat cu capul in jos, de la cinci repetari la 1000 de repetari fara oprire, zilnic, fara febra musculara sau alte senzatii de discomfort iar la alergare de la un minut pe bicicleta eliptica la 30 km alergare continuu in natura.

343282754778756

Grafic evolutie greutate intr-un an si patru luni

In toata aceasta perioada am tinut un tabel de evidenta pe zile cu evolutia greutatii, caloriile consumate si alimentate si lista exercitiilor realizate.

Am reusit apoi sa realizez un contract important pe baza unuia dintre brevetele de inventie fapt care m-a ajutat sa fac un salt financiar pe care il asteptam si mi-l doream de mult.
La un moment dat spre sfarsitul anului 2009 am reusit sa cumpar o casa exact asa cum imi doream printr-o situatie foarte avantajoasa si neasteptata ce a aparut in famile.
Ceva mi-a atras atentia cand m-am mutat in noua casa…si anume copacul inalt din partea dreapta a casei. Dupa cateva zile mi-am dat seama ca vila in care ma mutasem semana din multe puncte de vedere cu cea din poza folosita in LASERMIND.

781847143963838

Foto 2010

casa-panoramic-lr1

Foto 2016

Practic singura cerinta care nu a fost indeplinita este piscina, dar exista loc suficient pentru a realiza un bazin de inot semi-olimpic in curte. Oricum, un prieten a observat ca desi nu exista o piscina, culoarea gardului este foarte asemanatoare cu culoare apei din piscina vilei din Miami si gardul este dispus tot in partea de jos a imaginii.
Apoi mi-am dat seama ca programul rula in background de aproape 3 ani de zile pornind automat odata cu sistemul de operare Windows, si am luat sa verific lista cu celelalte dorinte scrise ca text subliminal: am constatat ca aproape tot ce scrisesem se indeplinise intocmai..

Sunt multe detalii foarte importante care ar trebui luate in considerare referitor la modul in care trebuie concepute mesajele subliminale, corelat cu rezultatele concrete care au putut fi observate de-a lungul catorva ani de utilizare a programelor LASERMIND.

Leave a Reply