Software cu sugestii subliminale Text-Fotografie-Voce-Muzica si Cromoterapie

Seminarii

Sala Palatului, Body MInd & Spirit septembrie 2017 – Lasermind, Skyway, Tulsi, Laminine, Bitcoin

Seminarii gratuite pe temele de mai jos programeaza la cerere pentru grupuri de minim 5 persoane, maxim 50.

Subiecte prezentate:

  • SKY WAY – transport ecologic suspendat
  • LAMININE – activarea celulelor stem
  • BITCOIN – izvor de prosperitate
  • TULSI – misterioasa planta sacra
  • LASERMIND – reprogramarea subconstientului

Prezinta: ing. Virgiliu Turcu specializat in proiectare electronica hardware, automatizari si software, detinator a doua brevete de inventie in domeniu, trainer autorizat, broker imobiliar membru ABI,  broker financiar pe criptomonede,  manager, practicant yoga.

Descrierea subiectelor prezentate:

<> SKY WAY – uimitorul sistem de transport ecologic suspendat care rezolva toate provocarile actuale in domeniu. Participarea la acest proiect este deschisa tuturor, intr-un mod simplu si profitabil pe termen scurt si lung. Implementarea acestei solutii tehnice in Bucuresti ne-ar face viata mult mai frumoasa tuturor! Filme, detalii tehnice si financiare. Link catre pagina oficiala SkyWay  si pentru inscriere programul de investitii de tip crowdfunding/actiuni:  SkyWay

Analiza comparativa SkyWay.pdf

<> LAMININE –  REACTIVAREA CELULELOR STEM ca la varsta de 20 de ani. Visul multora dintre noi s-a realizat prin aceasta descoperire stiintifica de exceptie care readuce tineretea si sanatatea in organismul nostru chiar si in cazurile medicale extreme. Detalii, marturii, filme, recunoasteri stiintifice si inca o surpriza. Link catre pagina de prezentare a produselor si pentru comenzi: Laminine     https://mylifepharm.com/tulsi/joinnow

Laminine – activatorul celulelor STEM proprii

Explicatia actiunii la nivel celular: RO-LamininePDR-2017

 

poster 2m laminine

Studii clinice aici.

<> BITCOIN – initiere in cripto monede, “banii ecologici”, un sistem financiar descentralizat accesibil tuturor deja de mai multi ani. Criptomonedele sunt o puternica sursa de castig si siguranta financiara in momentul actual. Toti cei care au curiozitatea sa se informeze pot beneficia imediat de ea. Ar fi bine pentru fiecare sa detina aceste instrumente remarcabile in portofoliul financiar. Putini stiu ca in Romania se pot plati toate facturile la utilitati cu criptomonede de mai bine de doi ani iar unele dintre marile banci utilizeaza acest sistem si la noi in tara. Aici se poate vedea situatia actuala a celor peste 1000 de criptomonede care exista in acest moment, cursul de schimb, graficele cu evolutiile retroactive, paginile de internet ale echipelor de dezvoltare sau firmelor din spatele fiecarei criptomonede: https://coinmarketcap.com/all/views/all/

<> TULSI – misterioasa planta sacra a Indiei, prezentata cu beneficiile sale medicale, spirituale, ornamentale, culinare si materiale. Se ofera gratuit un plic cu seminte pentru cultivare tuturor celor care achizitioneaza brosura despre planta. In brosura sunt incluse informatiile de mai sus dar si indicatii esentiale pentru cultivarea si ingrijirea acestei plante subtropicale despre care scrierile sacre hinduse spun ca este vehicolul ideal al gratiei divine. Link detalii

<> LASERMIND – reprogramarea subconstientului prin sugestii subliminale de tip imagine, voce sau text. Ceea ce este prezentat mai sus a fost atras prin rezonanta cu ajutorul acestei tehnici foarte eficiente. Lasermind este un program de calculator care ofera o sansa deosebita utilizatorilor in a-si reprogama subconstientul cu idei forta pozitive si implicit sansa la o noua viata, mult mai buna. Pentru cei care nu stiu sa utilizeze un calculator putem oferi la cerere CD-uri audio sau video personalizate cu sugestii subliminale la cerere pentru relaxare, vindecare, prosperitate, armonie in cuplu, dedublare astrala, etc. Pentru detalii accesati acest link.

<><><><><><><><><><><<><><><><><><><><><><><><><><><><>

Accesul la seminar este gratuit si se poate face numai pe baza de rezervare telefonica sau prin e-mail.

Durata seminarului:   3 ore cu pauze de 15 minute la fiecare 45 de minute.

Locatie: strada Targu Jiu nr.70, sector 5 Bucuresti, sala 45 locuri la sediul firmei noastre, Expert Group 2000.
La sediul nostru veti putea vizita in pauze sera si gradina cu legume ecologice, plante sacre si aromatice.
Plantele aromatice se pot achizitiona in ghivece de diferite marimi.
Tot la sediul nostru veti mai putea achizitiona CD-uri cu programe de dezvoltare personala prin reprogramarea subcontientului Lasermind®.
Punct de reper: Biserica de la intersectia Soselelor Antiaeriana, Alexandriei si Bucuresti-Magurele sau Hypermarket-ul Cora Alexandriei.
Acces auto rapid 10-15 minute de la Piata Unirii pe Calea 13 Septembrie, Soseaua Antiaeriana.
Locuri de parcare: 10 in fata firmei si cateva zeci intotdeaua libere si gratuite in parcarea publica la 100 m distanta.
Mijloace de transport:
tramvai 32 statia Antiaeriana
troleibuze 91,96 statia Tacerii
autobuze 226, 227, 302, 303, 427,438, 453, 455

Regulile casei:

Fumatul este strict interzis inclusiv in curte.

In sala se intra fara incaltaminte deoarece aceasta este  folosita si pentru exercitii de yoga. Incaltamintea se poate lasa la intrare pe rafturile special amenajate. Exista si optiunea de a solicita papuci tip folie aplicati peste incaltaminte.

Masinile se vor parca numai in dreptul firmei noastre sau in parcarea publica, nu in dreptul imobilelor vecine.

Va asteptam cu drag.

Contact pentru rezervari

<><><><><><><><><><><<><><><><><><><><><><><><><><><><>

<><><><><><><><><><><<><><><><><><><><><><><><><><><><>

Seminar cu taxa pentru audienta generala – se adreseaza celor care au stiu sa utilizeze un calculator si un smartphone

 

Leave a Reply